Hledat
Podrobné vyhledávání her
Najděte si spoluhráče
 | Úvod  | Přehled her  | Články  | Kontakt  | 
Uživatel: nepřihlášen      Budeme rádi, když nám pošlete váš názor či připomínku.
 Nastavení webu: Inzerce

Diskuzní příspěvky

Diskuze na téma 'hra Agricola' obsahuje 1666 příspěvků. Poslední příspěvek vytvořil dne 08.09.2014 v 10:55 uživatel StefanXP.

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořeno 04.07.2008 ve 16:12 uživatelem dajo  odpovědět 
dotaz na akcie
na forach som cital,ze napr.pri akcii POTOMSTVO A POTOM MALE VYBAVENIE,sa musi po potomstve zahrat aj male vybavenie.ale v pravidlach sa nepise,ze sa musi ale ze hrac potom MOZE zahrat male vybavenie.tak ako to vlastne je?
 
Vytvořeno 04.07.2008 ve 18:04 uživatelem pogo  odpovědět 
Re: dotaz na akcie
Nemusi se zahrat, je to nepovinne...
 
Vytvořeno 04.07.2008 ve 19:23 uživatelem sydo  odpovědět 
Re: dotaz na akcie
str. 11 - není možné zahrát pouze vybavení bez provedení potomstva
 
Vytvořeno 04.07.2008 ve 19:25 uživatelem sydo  odpovědět 
Re: dotaz na akcie
oprava, je to nepovinné, jen to nejde obráceně :)
 

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořit nový příspěvek
Zpět na stránku hru
 
© MindOK 2002 - 2009 | design Továrna | development SoftGate  | XML rozhraní | RSS |