Hledat
Podrobné vyhledávání her
Najděte si spoluhráče
 | Úvod  | Přehled her  | Články  | Kontakt  | 
Uživatel: nepřihlášen      Budeme rádi, když nám pošlete váš názor či připomínku.
 Nastavení webu: Inzerce

Diskuzní příspěvky

Diskuze na téma 'hra Agricola' obsahuje 1666 příspěvků. Poslední příspěvek vytvořil dne 08.09.2014 v 10:55 uživatel StefanXP.

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořeno 25.07.2008 ve 18:16 uživatelem Gr3N  odpovědět 
Kupec + obchodní cestující
Jak to funguje, když má člověk obě tyto karty? Může si např vzít akci velké nebo malé vybavení. Pomocí obchodního cestujícího zahrát 2 malá vybavení a nyní pomocí kupce zahrát ještě jednou 2malá vybavení, tedy během jedné akce lze zahrát 4malá vybavení?
 
Vytvořeno 26.07.2008 ve 13:13 uživatelem dilli  odpovědět 
Re: Kupec + obchodní cestující
Cituji dodatek původních pravidel (v překladu do CZ):

"Kto použije s kupcem akci *Velké nebo malé vybavení*, může zahrát buďto 2 velké, nebo 2 malé, nebo 1 velké a 1 malé vybavení. Ve spojení s obchodním cestujícím je možno na akci *Velké nebo malé vybavení* za 1 jídlo zahrát až 4 malé vybavení,nebo na akci *malé vybavení* za 1 jídlo zahrát 2 velká vybavení. Na akci *Začínající hráč a 1 malé vybavení* je možné v kombinaci s obchodním cestujícím zahrát nejdříve 1 malé vybavení a poté za 1 jídlo ještě 2 malé nebo velké vybavení."

tak to by mělo vnést světlo do tmy :-))
 
Vytvořeno 26.07.2008 ve 13:18 uživatelem Gr3N  odpovědět 
Re: Kupec + obchodní cestující
dik moc, prislo mi to hodne vyhodne, a tedy to tak skutecne je. Znam strategii na 158 bodu a mozna casem i na vic;-)
 
Vytvořeno 21.12.2009 ve 18:43 uživatelem Erumoico  odpovědět 
Re: Kupec + obchodní cestující
pokud bych přidal ještě obchodníka, hrál bych 5 vybavení, nebo ještě víc?
 

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořit nový příspěvek
Zpět na stránku hru
 
© MindOK 2002 - 2009 | design Továrna | development SoftGate  | XML rozhraní | RSS |