Hledat
Podrobné vyhledávání her
Najděte si spoluhráče
 | Úvod  | Přehled her  | Články  | Kontakt  | 
Uživatel: nepřihlášen      Budeme rádi, když nám pošlete váš názor či připomínku.
 Nastavení webu: Inzerce

Diskuzní příspěvky

Diskuze na téma 'hra Agricola' obsahuje 1666 příspěvků. Poslední příspěvek vytvořil dne 08.09.2014 v 10:55 uživatel StefanXP.

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořeno 19.10.2008 ve 20:01 uživatelem PJ_HB  odpovědět 
lenní pán - podrobněji
Ahoj, tak ještě jeden dotaz na kartu "lenní pán".
dostanu za lenního pána bod v případě, že mám 4 kamenné místnosti (tedy 8 bodů)? nebo za 4 členy rodiny (12bodů)?
Na kartě je napsáno: "Na konci hry v každé hodnocené kategorii, ve které dosáhnete maxima, tedy 4 bodů, dostanete 1 bod navíc." atd.
Není to z toho úplně jednoznačné: platí obě podmínky naráz? Tzn. musím mít maximum a zároveň 4 body? Protože třeba v případě členů rodiny nebo budov na maximu nejsem, ale mám za ně víc než 4 body.

Počítá se tedy lenní pán pouze na pole, pastviny, obilí, zeleninu, ovce, prasata a krávy? Nebo i další položky kde získám min. 4 body?
Díky za info
 
Vytvořeno 19.10.2008 ve 22:47 uživatelem dilli  odpovědět 
Re: lenní pán - podrobněji
Na místnosti a členy rodiny se nepočítá. Jenom na: Pole, obilí, zeleninu, oplocené chlévy, ovce, prasata a krávy. Dokonce i pastvin můžeš mít 5, takže ani tam.
 
Vytvořeno 20.10.2008 ve 00:25 uživatelem PJ_HB  odpovědět 
Re: lenní pán - podrobněji
tak ta poslední tvoje věta mě teda zmátla už dokonale... to by se teda nemohlo počítat nic, protože když se teda podle tebe nepočítají pastviny kterých můžu mít 5 (nebo i šest), tak tím pádem by se nepočítala ani pole kterých taky můžu mít pět nebo víc, ani zelenina či obilí ani jakýkoli dobytek, protože podle tohoto vzorce všeho můžu mít víc...
ještě jsem nad tím přemýšlel a myslím si, že (snad) je to takhle:
když se podíváš na kartičku hodnocení, tak všude kde se dostaneš na počet v posledním sloupci (tedy za 4 body) tak ti lenní pán přidá 1 bod... např. zoraná pole - za pět a více mám 4 body, lenní pán mi 1 bod přidá... pastviny - za 4 a více mám 4 body, lenní pán mi 1 přidá, atd.
prostě bych to vzal podle té vyhodnocovací kartičky a týkalo by se to tím pádem všech sedmi položek (pole, pastviny, obilí, zelenina, ovce, prasata, krávy)
 
Vytvořeno 20.10.2008 ve 01:08 uživatelem REM  odpovědět 
Re: lenní pán - podrobněji
Ač spolutvůrkyně pravidel, tak se asi Dilli v téhle odpovědi spletla. Podle mne jsi to popsal úplně přesně. Za pět pastvin nemůžeš přece získat 5 bodů ale podle pravidel jen maxima -tedy 4. Přesně jak jsi to popsal.
 
Vytvořeno 20.10.2008 ve 11:16 uživatelem dilli  odpovědět 
Re: lenní pán - podrobněji
sorry, mas pravdu :(
 

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořit nový příspěvek
Zpět na stránku hru
 
© MindOK 2002 - 2009 | design Továrna | development SoftGate  | XML rozhraní | RSS |