Hledat
Podrobné vyhledávání her
Najděte si spoluhráče
 | Úvod  | Přehled her  | Články  | Kontakt  | 
Uživatel: nepřihlášen      Budeme rádi, když nám pošlete váš názor či připomínku.
 Nastavení webu: Inzerce

Diskuzní příspěvky

Diskuze na téma 'hra Agricola' obsahuje 1666 příspěvků. Poslední příspěvek vytvořil dne 08.09.2014 v 10:55 uživatel StefanXP.

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořeno 28.01.2009 ve 12:50 uživatelem TomiGav  odpovědět 
Ještě jednou "přímo"
Už se to tu řešilo u Sběrače bobulí, ale odpověď mě dokonale neuspokojila (:-)), takže bych se rád zeptal, jak se správně vykládá slovo přímo? Jde mi o to, že mám profesu Dodavatel jílu, nebo Hnětač, teď z hlavy nevím, který mi dá za každý přímo z akce braný jíl další dva navíc. Zahraju Stavební materiál a vezmu si pomocí něj jíl - je to přímo z akce? Využiji potom i profesi? Včera jsem na to narazil a řekli jsme si, že spíš ne...
 
Vytvořeno 28.01.2009 ve 13:07 uživatelem sydo  odpovědět 
Re: Ještě jednou "přímo"
Řekl bych, že přímo z akce znamená jen ten jíl, který na té akci skutečně leží.
 
Vytvořeno 28.01.2009 ve 13:09 uživatelem TomiGav  odpovědět 
Re: Ještě jednou "přímo"
Jj, taky jsem to tady četl a něco mi říká, že to tak asi bude... No - asi to tak budeme hrát, ale pokud to autor zamýšlel jinak, tak to rád budu hrát přesně podle pravidel...
 
Vytvořeno 28.01.2009 ve 13:08 uživatelem dilli  odpovědět 
Re: Ještě jednou "přímo"
Ano to je přímo z akce. Takže profesi využiješ.
Pozor, pokud chceš použít hnětače, nesmíš si brát nic jiného, jenom jíl.
 
Vytvořeno 28.01.2009 ve 13:10 uživatelem TomiGav  odpovědět 
Re: Ještě jednou "přímo"
Aha... takže pravidlo bereš si jenom když na kartě tato surovina leží správné není - pouze částečně, tak? Díky za rychlé odpovědi
 
Vytvořeno 28.01.2009 ve 13:12 uživatelem TomiGav  odpovědět 
Re: Ještě jednou "přímo"
A teď mě ještě napadlo - co když si koupím jíl od Kramáře? Taky užiji profesi Hnětače?
 
Vytvořeno 28.01.2009 ve 13:53 uživatelem dilli  odpovědět 
Re: Ještě jednou "přímo"
ne protože jsi nevyužil akci! Provést akci značí dát člena rodiny na akční políčko/kartu. Na Kramáře nic nepokládáš.
 
Vytvořeno 28.01.2009 ve 13:56 uživatelem TomiGav  odpovědět 
Re: Ještě jednou "přímo"
To jsem si neuvědomil, je to pravda... když si beru Stavební materiál tak je to vlastně akce Malé vybavení, mám člena rodiny a beru akcí jíl, fajn. Díky moc
 

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořit nový příspěvek
Zpět na stránku hru
 
© MindOK 2002 - 2009 | design Továrna | development SoftGate  | XML rozhraní | RSS |