Hledat
Podrobné vyhledávání her
Najděte si spoluhráče
 | Úvod  | Přehled her  | Články  | Kontakt  | 
Uživatel: nepřihlášen      Budeme rádi, když nám pošlete váš názor či připomínku.
 Nastavení webu: Inzerce

Diskuzní příspěvky

Diskuze na téma 'hra Dominion' obsahuje 265 příspěvků. Poslední příspěvek vytvořil dne 07.03.2015 v 11:57 uživatel cangoore.

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořeno 09.09.2009 ve 14:16 uživatelem skyfire  odpovědět 
Dotaz na pravidla
Chci se zeptat na nějaké nesrovnalosti v této hře.
1) Když použiji Trunní sál a následně třeba čarodějnici, berou si všichni co nemájí příkop 2x -1 bod?
2) Když někdo vyloží dvě milice a já mám jen jeden příkop, ochrání mě před obouma milicema?
3) Přestavba - umožní např. přestavět -1 bod (od čarodějnice) na +1 bod (statek)?
Dík ua odpovědi.
 
Vytvořeno 09.09.2009 ve 14:46 uživatelem Gaspar  odpovědět 
Re: Dotaz na pravidla
imho
1)ano
2)ano
3)ano
 
Vytvořeno 04.10.2009 ve 20:17 uživatelem ondrasu  odpovědět 
Re: Dotaz na pravidla
s bodem 1. nesouhlasím
na kartě není psáno, že se efekt dvojnásobí, ale že se akce provede 2x. Proto si myslím, že 1 obrana stačí
 
Vytvořeno 04.10.2009 ve 22:01 uživatelem dilli  odpovědět 
Re: Dotaz na pravidla
Kdyz hrac A zahraje trunni sal a pote carodejnici...
Hrac B nema hradni prikop, cili dostane dvakrat kartu kletby (2x -1bod)
Hrac C ma hradni prikop, ukaze ho a nedostane zadnou kartu kletby
 
Vytvořeno 04.10.2009 ve 23:50 uživatelem ondrasu  odpovědět 
Re: Dotaz na pravidla
díky; jasně popsáno; jak lze jednu českou větu pochopit různě; díky za uzávorkování :-D
 
Vytvořeno 26.09.2009 ve 22:28 uživatelem Paters  odpovědět 
Re: Dotaz na pravidla
Co se týče bodu 3), tak si myslím, že zaměňuješ pojem bod (vítězný - 1, 3 či 6) a cenu karty. Karta Přestavba ti umožňuje zvýšit cenu karty.
 
Vytvořeno 29.09.2009 ve 13:17 uživatelem Gaspar  odpovědět 
Re: Dotaz na pravidla
cena karty Prokleti je 0, cena statku je 2
Prestavba umoznuje zvysit cenu o 2. Takze to funguje presne tak ako to napisal....
 

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořit nový příspěvek
Zpět na stránku hru
 
© MindOK 2002 - 2009 | design Továrna | development SoftGate  | XML rozhraní | RSS |