Hledat
Podrobné vyhledávání her
Najděte si spoluhráče
 | Úvod  | Přehled her  | Články  | Kontakt  | 
Uživatel: nepřihlášen      Budeme rádi, když nám pošlete váš názor či připomínku.
 Nastavení webu: Inzerce

Diskuzní příspěvky

Diskuze na téma 'hra Dominion' obsahuje 265 příspěvků. Poslední příspěvek vytvořil dne 07.03.2015 v 11:57 uživatel cangoore.

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořeno 29.12.2009 ve 21:03 uživatelem asirlark  odpovědět 
Knihovna
Prosim o vysvetleni funkce "knihovna". Neni mi uplne jasne, k cemu tato draha karta slouzi. Dle pravidel si pouze doberu nejake karty do ruky a ty pote, aniz bych je mohl v danem tahu vyuzit, ihned odlozim do odkladaciho balicku.
Diky za odpoved.
 
Vytvořeno 29.12.2009 ve 21:55 uživatelem REM  odpovědět 
Re: Knihovna
No to jsi tedy opravdu nepochopil funkci knihovny.
Příklad:
Po zahrání nějakých předchozích akcí máš v ruce například 3 karty (včetně knihovny) a máš k dispozici ještě akci. Zahraješ knihovnu (v ruce máš nyní 2 karty). Z dobíracího balíčku si můžeš dolíznout karty tak, že jich pak budeš mít v ruce 7 (5 ti přibyde). Dejme tomu, že po zahrání knihovny už nemáš k dispozici žádnou akci a po dolízání karet už budeš jen nakupovat. Dolíznuté akční karty už ti tedy v ruce nebudou nanic. Knihovna ti ale umožňuje nejen dolíznout do 7 karet do ruky, ale jestliže narazíš během tohoto lízání z dobíracího balíčku na akční kartu, tak ji můžeš odložit před sebe (nebereš si ji do ruky) a lížeš dál. Tímhle způsobem můžeš při dobírání eliminovat všechny akční karty (ALE NE ZELENÉ BODOVACÍ !). Tím pádem je šance, že dostaneš do ruky v těch 5 kartách (našeho příkladu) peníze a nebudou ti v ruce zabírat místo zbytečné akční karty. Akční karty odložené během dobírání při zahrátí knihovny jsou pak ještě před fází nákupu odloženy na odkládací balíček. Samozřejmě, že odkládání akčních karet během dobírání NENÍ POVINNÉ a jestliže máš po zahrátí knihovny ještě alespoň jednu akci k dispozici, tak se ti můžou ty dobrané karty akcí hodit a necháš si některé z nich v ruce.

Je to teď dostatečně jasné ???
 
Vytvořeno 30.12.2009 ve 00:03 uživatelem czechpastor  odpovědět 
Re: Knihovna
Prosím ještě o vysvětlení: jak využít Knihovnu a Trůnní sál dohromady ?
 
Vytvořeno 30.12.2009 ve 00:36 uživatelem Beholder  odpovědět 
Re: Knihovna
tak to jaksi dost dobře nevyužiješ :)
 
Vytvořeno 30.12.2009 ve 01:00 uživatelem REM  odpovědět 
Re: Knihovna
Tak to opravdu nevyužiješ, protože jak dobereš do 7 karet, tak pak už podruhé nemáš co dobírat, protože těch 7 karet už máš :).
 
Vytvořeno 31.12.2009 ve 11:56 uživatelem asirlark  odpovědět 
Re: Knihovna
Diky za vysvetleni.
 

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořit nový příspěvek
Zpět na stránku hru
 
© MindOK 2002 - 2009 | design Továrna | development SoftGate  | XML rozhraní | RSS |