Hledat
Podrobné vyhledávání her
Najděte si spoluhráče
 | Úvod  | Přehled her  | Články  | Kontakt  | 
Uživatel: nepřihlášen      Budeme rádi, když nám pošlete váš názor či připomínku.
 Nastavení webu: Inzerce

Diskuzní příspěvky

Diskuze na téma 'hra Dominion' obsahuje 265 příspěvků. Poslední příspěvek vytvořil dne 07.03.2015 v 11:57 uživatel cangoore.

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořeno 16.01.2010 ve 17:11 uživatelem Standa  odpovědět 
Trůnní sál
Všude se hrají turnaje v Dominionu, rád bych zahrál s přáteli také a uvažoval jsem, že budeme vybírat ze všech karet kromě trunního sálu. Proč? Neumím ho hrát. Na zatrolených hrách se probíralo spojení trůnního sálu a trhu (trh jako akční karta vyložená po trůnním sále). Jeden názor byl: odehraju v akční fázi karty trhu vše co se dá (přiberu kartu, odehraji jinou akční kartu) - tohle zopakuji dvakrát, ale měďák mám navíc jen jeden a jeden nákup navíc (leží na stole pouze jedna karta trhu). Další názory (pokud jsem dobře pochopil) říkaly: přibereš 2 karty, máš pak 2 akce, 2 nákupy navíc a 2 měďáky.
vím, co je v pravidlech: "Předtím, než začnete hrát kartu podruhé, musíte splnit všechny pokyny, které jsou na kartě uvedeny.... Pokud vyberete po zahrání trůnního sálu akční kartu, která vám dává akci navíc, např. trh, budete mít po odehrání obou karet + 2 akce navíc... Mezi zahráním trůnního sálu a příslušné dvojité akční karty, nesmíte hrát žádné jiné akční karty."
Přijde mi, že si pravidla trošku v tom odstavci protiřečí: všechny pokyny vs. budete mít 2 akce navíc... Moc tomu nerozumím, a věřím, že názorná polopatická diskuse na hrajeme.cz by mohla někomu pomoci (nejenom mě).
Díky moc.
 
Vytvořeno 16.01.2010 ve 18:16 uživatelem dilli  odpovědět 
Re: Trůnní sál
Pravidla taky tvrdí, že nejdříve se hraje akční část až pak nákupní část tahu. Čili nákup navíc nemůžeš odehrát před ukončením akční části. Podle autora hry je správně ta věta, která říká, že po odehrání obou karet budete mít + 2 akce navíc.
Prostě jde jenom o to, že nemůžeš třeba při zahrání zloděje přes trůnní sál vybírat, které zahozené karty peněz si vemeš, až po druhém zahrání karty zloděj.

Pravidla jsou přeložena přesně a kdo chce, si tam takovýto problém najde. Nezapomínej, že pravidla taky tvrdí: Každá akční karta může pravidla změnit.
 
Vytvořeno 16.01.2010 ve 18:29 uživatelem Standa  odpovědět 
Re: Trůnní sál
Díky za odpověď.

Dilli, prosím:
1) při zahrání trhu (akce trůnního sálu) - mám podle tebe jeden či dva nákupy navíc?, jednu či 2 virtuální mince?
2) při zahrání zloděje - doufám, že mi soupeři budou 2x ukazovat své karty k případnému okradení.
 
Vytvořeno 16.01.2010 ve 20:42 uživatelem dilli  odpovědět 
Re: Trůnní sál
ad 1) máš 2 akce, 2 virtuální mince a 2 nákupy navíc
ad 2) soupeři ti ukážou poprvé, jsou-li tam penízky, po jedné peněžní kartě zahodí, ty si z nich můžeš vybrat a pak jakobys hrál zloděje podruhé - soupeři ukážou karty, případně po jedné peněžní kartě zahodí a ty si zase z právě zahozených můžeš vybrat.
 

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořit nový příspěvek
Zpět na stránku hru
 
© MindOK 2002 - 2009 | design Továrna | development SoftGate  | XML rozhraní | RSS |