Hledat
Podrobné vyhledávání her
Najděte si spoluhráče
 | Úvod  | Přehled her  | Články  | Kontakt  | 
Uživatel: nepřihlášen      Budeme rádi, když nám pošlete váš názor či připomínku.
 Nastavení webu: Inzerce

Diskuzní příspěvky

Diskuze na téma 'hra Carcassonne: Katapult (7. rozšíření)' obsahuje 21 příspěvků. Poslední příspěvek vytvořil dne 30.11.2012 v 20:07 uživatel karel.

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořeno 20.03.2009 ve 22:14 uživatelem Erumoico  odpovědět 
Dotazy kpravidlům
mám doma hodně rozšížení ke carcassonne, ale v pravidlech katapultu není vůbec nic o tom, jak se hraje s ostatními rozšířeními, akorát se tam píše "odpovědi na doplňující otázky k pravidlům najdete na www.hrajeme.cz." ty jsem tady ovšem nenašel, pokud zatím není na co odpovídat, tady máte pár dotazů:

1.lze pomocí dortové bitvy, nebo svádění manipulovat s drakem, nebo vílou?
2.karta trhu s čtyřmi cestami - jsou cesty spojené podobně, jako v 5.rozšíření, nebo jsou rozděleny?
3.co když trefíme v dortové bitvě věž? následuje pak v případě dortové bitvy řetězová reakce?
4.co, když si chceme vyměnit svou figurku z louky se stavitelem? je vůbec možné svést stavitele, prasátko, stodolu, či starostu? Lze je vyměňovat podobně, jako stavitele? Jak je to v těchto případech s dortovou bitvou?

Omlouvám se, pokud vám některé dotazy přijdou absurdní, ale chci v tom mít jasno jednou pro vždy, 4., 5., ani 6. rozšíření siceještě nemám, ale 5. mají sousedi a ostatní si budu určitě kupovat. Doufám, tedy, že mi zdělíte odpověď, nebo mi alespoň řeknete, kde bych tyto odpovědi našel, díky
 
Vytvořeno 23.04.2009 ve 10:10 uživatelem pogo  odpovědět 
Re: Dotazy kpravidlům
Kombinace různých rozšíření Carcassonne samozřejmě způsobuje různ otázky. Na všechny z nich neexistují oficiální odpovědi. Někdy v případech konkrétních detailů nezbývá než zapojit intuici...

1. Ne, pouze s figurkami hráčů.
2. Ano, jsou propojené.
3. Dortová bitva se vztahuje pouze na figurky.
4. Určitě je možné vyměnit pouze stejnou figurku. Určitě není možné vyměnit např. běžnou figurku za stavitele apod. Statky (stodoly) mají zvláštní postavení a určitě je nelze vyměňovat.
 

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořit nový příspěvek
Zpět na stránku hru
 
© MindOK 2002 - 2009 | design Továrna | development SoftGate  | XML rozhraní | RSS |