Hledat
Podrobné vyhledávání her
Najděte si spoluhráče
 | Úvod  | Přehled her  | Články  | Kontakt  | 
Uživatel: nepřihlášen      Budeme rádi, když nám pošlete váš názor či připomínku.
 Nastavení webu: Inzerce

Diskuzní příspěvky

Diskuze na téma 'hra Carcassonne - základní hra' obsahuje 157 příspěvků. Poslední příspěvek vytvořil dne 11.01.2013 v 19:12 uživatel miwinkaa.

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořeno 27.01.2007 ve 14:35 uživatelem hato  odpovědět 
Dotaz k pravidlum
ted sme hrali carcassonne se trema prvnima rozsirenima v peti lidech a nastal problem: bylo rozestaveno velke mesto a do konce hry nebylo dokonceno (nebyla v nem zadna katedrala), mesto bylo obsazeno dvemi zlutymi a jednou modrou figurkou, kdyby mesto bylo dokonceno dostal by body zluty hrac, ale pokud mesto dokonceno neni, jak je to s bodovanim na konci hry? dik
 
Vytvořeno 27.01.2007 ve 21:21 uživatelem murphy  odpovědět 
Re: Dotaz k pravidlum
u nedokončeného města je to naprosto stejné (až na to, že každá dlaždice má hodnotu jen bod). je si však třeba uvědomit, že figurky, které navazují jen "přes roh", ještě nejsou ve městě
 

Přidat příspěvek do diskuze může jenom zaregistrovaný a přihlášený uživatel.
Pokud nejste zaregistrovaní, registraci můžete provést zde. Pokud nejste právě přihlášení, přihlašte se zde.

Vytvořit nový příspěvek
Zpět na stránku hru
 
© MindOK 2002 - 2009 | design Továrna | development SoftGate  | XML rozhraní | RSS |